БИЖУТА ЗА МАГАЗИНИ

Бижута за магазини и малкия бизнес, търговия на едро бижута
Rocae предлага най-доброто обслужване на едро на бижута за магазини и за малкия бизнес. Ние намаляваме риска при покупка и даваме възможността без разходи да се подновяват колекциите. За да поддържате вашия магазин с най-новите и най-печелившите продукти, направете профил на вашия магазин в странцата на RocaE и започнете да продавате нашите продукти.

Регистрация

Попълнете въпросника в полето за регистрация, за да създадете вашия профил на магазин в BisuteriaRocaE.com, след което ще видите всички продукти, предназначени за магазини. След като е създаден вяшия профил и сте потвърдили всички данни, можете да видите голямо разнообразие от бижута, които не са на разположение за другите клиенти. След като направите регистрацията, ние ще потвърдим и одобрим данните, които ще бъдат използвани при издаването на фактури.

Покупка

След като се регистрирате в RocaE, можете да видите всички цени на едро и голямо разнообразие от продукти, които ще можете да добавяте към ЛЮБИМИ, за да избирате какво да продавате във вашия магазин. В ЛЮБИМИ са всички продукти, които можете да сравнявате и избирате тези, които искате да продавате. Следващата стъпка е да се добавят в количката, след което ще видите общата им цена. Накрая изберете адрес на доставка и начин на плащане.

Изращане

Ние използваме услсугите на StarPost. Срокът на доставка за страната е два –три работни дни.
*За други начини на изпращане, моля, свържете се с нас.

Плащане  - Можете да платите чрез Paypal.
  - Чрез наложен платеж: в кеш при доствка. При всяка поръчка ще получите email с потвърждение на всички необходими данни и номер на поръчката.

Услуги
WWW.BisuteriaRocaE.COM предлага услугата “връщане” или по-скоро “замяна” на продуктите. Услугата ВРЪЩАНЕ е, когато имате продукти, които сте закупили на едро за вашия магазин, но клиентите нямат интерес към тях или ако искате да опитате да продавате различни стилове, можете да върнете продуктите, които вече не желаете и RocaE ще добави салдо във вашата сметка, на стойността на бижутата, които ни връщате. За тази услуга, използвайте менюто контакти, за да се свържете с нас, за да ни информирате кои референции искате да подмените, след което ние ще Ви посочим адреса на изпращане. Когато получим обратно продуктите, ще добавим салдо във вашата сметка, след което ще може да поръчате бижутата, които най-много харесват на вашите клиенти.

Опаковка на продуктите.
От менюто ЛЮБИМИ вие ще можете да избирате бижутата, които желаете да закупите за вашия магазин. Всички продукти RocaЕ са с оригинална опаковка, готова да бъде изложена във вашия магазин и предствена на крайния клиент. Вие можете да изберете дали да махнете опаковката и да представите бижуто по друг начин или да го оставите в оригиналната опаковка. Всеки продукт притежава референция и бар код на гърба или така нареченият QR код , който е интернационален и не изисква специален четец, а само с едно щракване на вашия
Smart Phone имате достъп до цялата информация за съответния продукт. Този код е подходящ за организяцията на продуктите.
On-line магазин RocaЕ работи с рефернциите, които се намират на гърба на продуктите, което позволява лесна комуникация с магазин RocaЕ. Използвайте тези рефернции, за да улесните работния процес.
 
Качество
RocaЕ колнтролира и осигурява качеството на всички продукти. RocaЕ предлага бижута със сребърно покритие, медни бижута, с кожени каишки, с кристали и без кристали. Всички изделия са антиалергични, които бързо приемат температурата на тялото. За какъвто и да е коментар, съвет или идея, за да подобрим нашите услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. За тази цел, използвайте раздел КОНТАКТИ.

Философия
Във вашия профил ще виждате продукти, които единствено и само могат да бъдат достъпни, ако имате профил на магазин в on-line магазин RocaЕ.


Започнете сега! Сигурно с RocaЕ! Направете своя профил веднага, за да видите предлаганите от нас продукти на цени на едро. Изберете продуктите, които са най-подходящи за вашия магазин и пробвайте RocaЕ с първата поръчка.

< назад към начало