БИЖУТА ЗА ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ

Бижутерия за фризьорски салони  и салони за красота Отдел Маркетинг RocaE е разработил проект за  перфектно обслужване на салоните за красота и фризьорските салони.
RocaE
  Ви дава възможност да получите максимална възвръщаемост за вашите салони.

Следвайте следващите лесни стъпки:
1 - Заявка за регистрация като  салон за красота.

 Необходими данни за регистрация:

 2 - Въведете потребителското си име за достъп до вашия профил и направете заявката за вашия салон.Въведете вашата електронна поща и парола, предоставена Ви от RocaE. Подгответе сет за бижута RocaE.

Достъп до вашият профил чрез  ВХОД.

Июберете сет за бижута, който смятате, че ще e подходящ за вашия салон.
За да  привлечете вниманието на клиентите,  сме приготвили малка  мостра с бижута, която  можете да сложите  пред огледалото, така че да  е винаги пред погледа на клиентите, за да събуди тяхното любопитство.
Ако по време на  процедурите успеем  да придизвикаме интереса им,  за тази цел сме приготвили  кутия за  бижута, която лесно може да  бъде  разгледана, а всички бижута  да бъдат пробвани.

Като завършек, предлагаме вариант, който не е задължителен :  зад касата може да  сложите поставка за бижута, което подобрява  презентацията на нашите продукти, така  че при плащане на процедурите, клиентът може да избере бижуто, което му харсева  и да го прибави към сметката.

3.Поставяне на  сет за бижута След като изберете подходящия сет за бижута, поставете го на стратегическо място, за да привлече внимaнието на клиентите, за да може да реализирате успешно продажбата.
След това изчакайте първите клиенти, за да видим тяхната реакция  пред новите продукти. По този начин, постепенно ще се адаптират към новите различна услуга, която предлага вашият салон. Това винаги е най-важната  стъпка за реализирането на продажба:
как  служителите  се адаптират към новите  си продукти и как да го представят по време на процедурите!

4. Влезте с потребителското си име и парола, за да контролирате вашият  сет за бижута и вариантите, които RocaE  Ви предлага.След като представите сета за бижута, ще разберете дали  са необходими повече посатвки за презентация. Винаги зависи  с колко  броя огледала  разполага салонът и  значението, което се отдавате на нашите продукти.

5. Направете прогоноза  за продажбите, влезте във вашия профил и поръчайте продуките за вашите клиенти. След като разберете предпочитанията на вашите клиенти, набавете още материал, като посетите страницата на RocaE. Влезте във вашия профил, изберете това, което най-много се е продало от предишната поръчка.

6. Помислете кое  не харесва на клиентите и след това го сменете с  материала, който привлича  вниманието най-силно.RocaE предлага услугата замяна на продуките.

Какво представлява тази услуга?

Ако  имате продукти, които не привличат вниманието на вашите клиенти, RocaE иска винаги да поддържа жива колекцията, която Вие предлагате. За тази цел  Ви предоставяме  възможността да  върнете  материала, който не харесва на клиентите, след което ви прибавяме салдо във вашия профил, на стойността на продуктите, които искате да замените. След това можете да изберете нови продукт, които  се продават  най- много във вашия салон.


Важна информацияRocaE уведомява, че много от продуктите, които поръчвате от профила си на салон, като напр. сет за бижута, няма да са същите, като тези, които предлагаме в web site на крайния клиент.

Намерението на RocaE да продава на крайните клиенти е:

-  Да маркира крайната цена на ограничен брой продукти, тъй като  голяма част от продуктите на едро са достъпни само салоните за красота  и за дистрибуторите. 
- Разпространението на марка RocaE на нашия пазар.
 
< НАЗАД КЪМ НАЧАЛО