Информация за доставките

Какви са пощенски разходи?Цената на доставката  ще варира в зависимост от адреса на доставка, към която е отправено искането. Цената на изпращането ще се появи автоматично след като клиентът е посочил  адреса на доставка.

Моля, обърнете внимание, че ние  доставяме  само в страните, които са изброени  в  опцията "ДЪРЖАВА", която се намира е менюто РЕГИСТРАЦИЯ , след което може да добавите адреса на доставка.

Всякакви мита, произтичащи от вноса на стоки до страни или региони, извън Европейския съюз, се поемат от КУПУВАЧА, така че  ROCAE  не носи  отговорност  за стоките, след като се намират в митниците на вашата страна / регион. Това включва както възможните забавяния, в резултат от задържане на служителите от митницата, така и плащането на такси, които могат да възникнат при закупуване на продуктите.


Какви са крайните срокове?

Срокът за доставка зависи от дестинацията на поръчката и от избраният от КУПУВАЧА начин на изпращане,  за страната е 2 работни дни и 5-10 работни дни за международни доставки.
Ако поръчката е по- голяма, максималният срок за доставка,  може да  е  до 30 (тридесет) календарни дни от датата на поръчката.

RocaE  не извършва доставки  през съботно-неделни дни , национални или регионални празници.


Каква е опаковката?

Всички  наши опаковки  при изпращане са еднакви до най-малкия детайл, без значение дали продуктът е закупен от магазин или  от страницата на BIUSTERIAROCAE.COM,. По този начин, всички поръчки се доставят в оригиналната си опаковка. Това позволява всички потребители да получат ориганлна и интересна опаковка, особено ако е предназначена за подарък.

 

< назад към полезно