ЗА ROCAE

Фирма RocaE
RocaE е компания, посветена на търговията с бижута и аксесоари за
повишаване на рентабилността на малки предприятия.


1.Нашите хора. 

about_us_1
Кои са хората  RocaE? В какво си приличат? Как мислят?
Хората, които развиват RocaE са тези, които вярват в красотата, в малките и ценни неща от живота, наслаждават  малките капризи ... Хората Rocae са тези, които се чувстват специални ...... тези, които обичат   хората до себе си …!
RocaE иска да предостави  най-добрите колекции от бижута на всички нас, именно заради това  създаваме  комплекти, подходящи  за  всички видове салони за красота, предоставяме най-различни бижута на нашите клиенти и  повишаваме рентабилността на  магазините.


2. Продукти.

about_us_2Продуктите, предлагани от RocaE, са селекция сред най-разнообразните и модерни стилове, подходящи за  всеки  вкус.
Как подбираме нашите продукти?
Първата и най-важното за нас  е контролът върху качеството на материалите.
Rocae винаги работи с качествени материали,  достъпни за всеки джоб.
Антиалергични, със сребърно покритие,  кристали и др.
След това нашите момичета и отделът  по  визуални дейности  се ангажират с останалото.
Кой разбира повече от красота, от  това  какво е модерно и  актуално днес? Именно това са хората, които се интересуват и занимават с това?
Винаги  започваме с презентация и наблюдаваме визуалното въздействие на всички продукти, сравняваме  и подбираме, а след това отделът по визуални дейности избира. После идва най-важното - оценката на нашите клиенти!


3. Цели.

objetivosЦелта на RocaE е да даде най-доброто обслужване в търговията на едро на бижута и аксесоари, осигуряването на инвестиции и намаляване на  риска да се допуснат грешки при натрупването на неизползваема стока; RocaE също така дава възможност да се повиши рентабилността на малките салони, без да се допуска никакъв риск.
RocaE предлага най-добрата услуга в сферата на търговията  на бижута, както и консултантски услуги.
Също така една от целите е марката RocaE да стане  общност, която да споделя нови идеи за външния вид, нови прически, нови тенденции и за тази цел  в нашия блог могат да се качват снимки, модни новини за всички наши клиенти .


4-.Услуги.

6609393-flechas-de-retorno-3d-ilustracion1-.Rocae предлага услугата “ЗАМЯНА” при акаунтите, които купуват на едро. Какво означава това? Купи на едро без никакъв риск в BisuteriaRocaE.com
При услугата “ЗАМЯНА”, при  която клиентът може да върне в края на сезона непродадените бижута.  
Пример: Не след дълго лятото пристига, аз имам един малък магазин в  едно малко градче, което през лятото често се посещава от туристи. След като разгледам продуктите RocaE, решавам да изложа съответния комплект за магазини.Първо се регистрирам и създавам акаунт за магазин, след това правя  прогноза за продажбата на бижута, които могат да бъдат продадени през сезона. Когато правя  покупката, купувам без никакъв риск, тъй като RocaE предлага услуга  “ЗАМЯНА”,  това означава, че имам правото да  върна  продуктите , които остават  непродадени след съответния период,  след това RocaE добавя салдо  във вашия  профил, за да промените продуктите, които не харесват на хората и  да се сдобиете с нови продукти.


regalo2-Изпращане на подаръци или Ваучер- Подарък.
RocaE също предлага възможност да изпрати подарък.
Пример: Идва моментът и вие търсите подарък за Свети Валентин, рожден ден, или може би търсите  най-хубавия  коледен подарък?
RocaE предлага възможността да изпрати подаръци  онлайн за всички събития,  без да напускате дома  си и по безопасен и сигурен начин.
Вариант 1: Влезте BisuteriaRocaE.com, изберете бижуто, което ви харесва, напишете вашето име и името и адреса на човека, на когото искате да направите подарък , след това ние изпращаме подарък на посочения адрес.
Вариант 2: Другият начин е чрез ваучер - подарък: влезете в BisuteriaRocaE.com, изберете сумата, за която искате да  направите подарък , след това  се създава ваучер - подарък, с който  след това получателят може сам  да избере бижутата, които му харесат.
Подаръците, могат да бъдат дадени на ръка след принтиране, по пощата или по социалната мрежа


< НАЗАД КЪМ НАЧАЛО
.